Πρόσκληση “Startup in a Digit World” – Startup Europe Week Thessaloniki 2019

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση “Startup in a Digit World” που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/03/2019, 18:00-21.00, στο OK Thess (Κομοτηνής 2, 54655 Είσοδος: Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας, Θεσσαλονίκη). Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Startup Europe Week Thessaloniki 2019 και φέτος επικεντρώνεται στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των νεοσύστατων επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο.

Η Startup Europe Week (SEW) είναι μια πρωτοβουλία που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Startup Europe και αφορά στη διοργάνωση εκδηλώσεων που λαμβάνουν μέρος ταυτόχρονα σε διάφορες (300+) πόλεις της Ευρώπης με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας!

Φέτος στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την OECON GROUP-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης, τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., και την SMART UMBRELLA Management Solutions. Η εκδήλωση περιλαμβάνει χρήσιμα workshops για νέους επιχειρηματίες, συζήτηση σε πάνελ με φορείς του επιχειρηματικού κόσμου, και cocktail party για δικτύωση (networking)

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ! Εξασφαλίστε τη θέση σας κάνοντας εγγραφή στο: https://www.f6s.com/sewthessaloniki2019