Ημερίδα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» στις 6 Ιουνίου 2013 17:30 – 20:00 από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

women-entrepreneurs-logo
Ο ΣΕΓΕ υποστήριξε και συμμετείχε ενεργά στην έρευνα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα που διεξήγαγε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων. Τα Μέλη του Συνδέσμου μας συμμετείχαν ενεργά στην έρευνα, συμπληρώνοντας το δομημένο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο και παραθέτοντας τις εμπειρίες και προσωπικές απόψεις τους γύρω από την επιχειρηματικότητα των γυναικών στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στις 17:30, όπου και θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση για την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η παρουσίαση και ο  σχολιασμός της  έρευνας θα γίνει από τα μέλη  του “BGS Economics Group”  Αγγελική Βογιατζή και Χάρη Χατζηκόκκινο.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ειρήνη Νικολοπούλου, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος και θα συμμετάσχουν οι εξής:

  • Ελένη Ασπουγαλή – Ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρείας ‘Προβολή’
  • Κατερίνα Ζηρίδη – πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Ζηρίδη’
  • Χριστίνα Παντελεημονίτη – Ιδρυτής της εταιρεία ‘Τα Μυλέλια’ ΕΠΕ
  • Ελένη Παπανδρέου – Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας ‘Intersys’ A.E.
  • Ιωσήφ Χασσίδ – Καθηγητής Βιομηχανικής Οικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μετά τις απαντήσεις που θα δοθούν από τα διακεκριμένα μέλη του πάνελ και τη σχετική συζήτηση με την συντονίστρια, θα απαντηθούν ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Είσοδος Ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί προτεραιότητα συμμετοχής. Παρακαλούμε όπως μας τους ενδιαφερόμενους να ενημερώσουν έγκαιρα  για τη συμμετοχή τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα και e-mail) στο e-mail info@bgs.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106536069 ή 210623 6910.
Για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά των συμμετεχόντων στο πάνελ επισκεφθείτε το παρακάτω link:
http://www.bgs.gr/main.php?l1=3&l2=147