Εκδήλωση με θέμα «Το Γυναικείο Πρόσωπο της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στη Γουμένισσα Κιλκίς

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΕΓΕ ΚΑΘΕΤΟ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το γυναικείο πρόσωπο της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, από τις 5μιση έως τις 8 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας. 

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν ζητήματα που αφορούν στα  κίνητρα και τις ευκαιρίες για τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, στα στερεότυπα που επικρατούν μέχρι και σήμερα και επηρεάζουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων γυναικών του τόπου και στις πρωτοβουλίες του Σ.Ε.Γ.Ε. σε περιφερειακό επίπεδο τις οποίες θα παρουσιάσει η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε. κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση. 

Επίσης ωφελούμενες της  δράσης microSTARS, θα μοιραστούν με το κοινό, την εμπειρία τους από τις υπηρεσίες που έλαβαν από το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης που δημιούργησε το ΚΕΠΑ στο Κι&lambd
a;κίς με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. για τη στήριξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων και την παροχή μικροχρηματοδοτήσεων για τη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων που τηρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα. Τοιχομίδου Δήμητρα, Ιδρύτρια του businesswoman.gr. ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η κα. Κυριακή (Βούλα) Τεκτονίδου, Αν. Γενική Γραμματέας ΔΟΣ&ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι επιχειρήσεις : ‘’Ιδιωτικό ΚΕΠ – Λογιστικό Γραφείο ΚΕΧΑΪΔΟΥ’’, Πλεκτήρια Πολυκάστρου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΒΕΕ”  και ‘’Ηοney BeeAudiovisual’’, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ‘’ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ’’.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ΚΕΠΑ στο Κιλκίς (κ. Δημήτρη Κατσαρέλλο, τηλ. 23410-27175, katsarellosd@microstars.gr, www.e-kepa.gr / www.microstarsproject.eu) και στο Σ.Ε.Γ.Ε. (κα. Νάσια Ιωαννίδου, τηλ. 2310-224440, info@sege.gr, www.sege.gr).