Η Πρόεδρος Σ.Ε.Γ.Ε. κα Απ.Τσαλταμπάση στην Karfitsa

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΕΓΕ ΚΑΘΕΤΟΣυνέντευξη παραχώρησε η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε., κα Αποστολίνα Τσαλταμπάση στην karfitsa και στη δημοσιογράφο κα Φιλίππα Βλαστού. Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Μπορεί να διανύουμε τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, αλλά ακόμη και τώρα οι γυναίκες δίνουν τη δική τους «μάχη» για να αποδείξουν τα… αυτονόητα. Οι ικανότητες δηλαδή, οι γνώσεις, η ευελιξία, οι δεξιότητες, η εγρήγορση, η αποτελεσματικότητα δεν είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν μόνο τον χαρακτήρα ενός άνδρα επαγγελματία, αλλά μπορούν εξίσου και μιας γυναίκας. Η Θεσσαλονικιά Αποστολίνα Τσαλταμπάση έχει γράψει το δικό της success story σε έναν ομολογουμένως ανδροκρατούμενο χώρο, αυτόν του project managment.

«Γεμίζοντας» το βιογραφικό της με σπουδές, μεταπτυχιακά και σεμινάρια η κα Τσαλταμπάση γνώρισε το συγκεκριμένο επάγγελμα και κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο επαγγελματικός δρόμος που θέλει να ακολουθήσει. «Πολλές φορές λέω η δουλειά μου με διάλεξε και δεν τη διάλεξα», είπε η ίδια στην Karfitsa.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Πρόεδρος στην κα Φιλίππα Βλαστού στο karfitsa.gr