Επιτυχημένο Συνέδριο με ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες ομιλίες

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

mme-2014
Στο 5ο Συνέδριο Κατασκευαστών Π.Ο.Β.ΑΣ παρευρέθηκε η Γενική Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Ε. κα. Αΐντα Νίκα. Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε είχε μεγάλη επιτυχία. Με προσέλευση μεγαλύτερη των προσδοκιών, σημαντικούς ομιλητές, ενδιαφέρουσα θεματολογία αλλά και την παρουσίαση πλήθους επιτυχημένων πρακτικών, ολοκληρώθηκαν φέτος οι εργασίες 5ου Συνέδριου Κατασκευαστών Π.Ο.Β.ΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Το φετινό Συνέδριο απέδειξε ότι το παρόν και το μέλλον του κλάδου είναι η επικοινωνία, η συνεργασία και ο διάλογος και ότι παρά τη δύσκολη ελληνική πραγματικότητα, το 2015 διαφαίνεται ευοίωνο.

Το Συνέδριο τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, τη συνεργασία του ΣΕΜΑΣ και όλων των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι εταιρείες PROFILGROUP & PROFILMEDIA. Χορηγός Συνεδρίου: INFACOMA.

Συνολικά υπήρξαν 17 ομιλίες. Το πρόγραμμα υπήρξε επιτυχημένο και ενδιαφέρον και, κατά γενική ομολογία οι ομιλητές έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους κρατώντας το ενδιαφέρον των Συνέδρων. Απόδειξη, οι σχεδόν πάντα γεμάτες αίθουσες από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε ημέρας.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος Θεοφάνης Παππάς, ο επίτιμος Πρόεδρος ΒΕΘ και Αντιδήμαρχος Εύοσμου – Κορδελιού Σωτήριος Μαγόπουλος, ο Δήμαρχος Μενεμένης – Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής της HELEXPO Αλέξης Τσαξιρλής, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου Ελευθέριος Ταφρόγλου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής Μιχάλης Ιωαννίδης, Πρόεδροι Σωματείων μελών της ΠΟΒΑΣ και πολλοί επαγγελματίες του κλάδου.