Δράση 1. Διαδικτυακή Πλατφόρμα ΣΕΓΕ-AFAEMME

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

afaemme-sege-logo
Μια ακόμη δράση για δικτύωση γυναικείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τα μέλη του ΣΕΓΕ.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, ως μέλος του AFAEMME (Συνδέσμου Οργανισμών Επιχειρηματιών Γυναικών της Μεσογείου) συμμετέχει στη δικτύωση μεταξύ των χωρών της Μεσογείου ( Αλβανία, Αλγερία, Κροατία, Κύπρο, Αίγυπτο, Γαλλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Λίβανο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Πριγκιπάτο του Μαρόκου, Σλοβενία, Ισπανία, Συρία, Τυνησία, Τουρκία, Βρετανία) και προσκαλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του AFAEMME. Σκοπός του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος είναι να δώσει την ευκαιρία στις Ελληνίδες Επιχειρηματίες να δικτυωθούν με επιχειρηματίες από διάφορες χώρες της Μεσογείου, καθώς ο AFAEMME προσμετρά 22 ενεργά μέλη- οργανισμούς που θα συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

Κάθε γυναίκα επιχειρηματίας μπορεί να γίνει μέλος της πλατφόρμας και μέσα από αυτό το διαδικτυακό εργαλείο συνάντησης να παρουσιάσει την επιχείρηση της , τους στόχους της και το σκοπό της συμμετοχής της. Με τον τρόπο αυτό εύκολα, απλά και χωρίς κανένα κόστος για την επιχείρηση δημιουργούνται ευκαιρίες διεθνοποίησης, ανταλλαγής απόψεων, ακόμη και συνεργασίας με άλλες επιχειρηματίες των χωρών της Μεσογείου. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εύκολα και γρήγορα στην ιστοσελίδα http://www.afaemme.org/b2b-virtual-meeting-point και στη συνέχεια περιμένετε την απάντηση αποδοχής σας καθώς και την υπόλοιπη καθοδήγηση.

Βάσει της επισκεψιμότητας της πλατφόρμας 10 γυναίκες επιχειρηματίες από όλη τη Μεσόγειο θα επιδοτηθούν τη μετάβαση και τη διαμονή στη Βαρκελώνη με συμμετοχή στο V MEDA WOMEN ENTREPRENEUR FORUM στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2013. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο εγγραφείτε και μπορεί να είστε μία από τις δέκα τυχερές συμμετέχουσες της πλατφόρμας που θα κερδίσουν αυτό το επαγγελματικό ταξίδι.

Ο ΣΕΓΕ ευελπιστεί να κερδίσει αυτό το ταξίδι μία Ελληνίδα Επιχειρηματίας!!