Δελτίο Τύπου – Στρατηγική Δράση Γυναίκα 2014

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

sege-logo-press-release
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 2014»
Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος πάντα κοντά στη Γυναίκα που Επιχειρεί, κοντά στη Γυναίκα που θέλει να Επιχειρήσει, κοντά στη
Γυναίκα που θέλει να αναπτυχθεί Δημιουργικά-Παραγωγικά-Αναπτυξιακά.

Διαλέξαμε την ημέρα της Γυναίκας (Σάββατο 8 Μαρτίου) ως εφαλτήρια ημερομηνία έναρξης της Στρατηγικής μας Δράσης «Γυναίκα 2014». Η Στρατηγική χωρίζεται σε δύο Δράσεις. Η πρώτη δράση έχει τον τίτλο: «Γυναίκα προς Γυναίκα» και η δεύτερη «Γυναίκα Δίπλα σου».

«Γυναίκα προς Γυναίκα»: μία δράση συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα που φέρνει κοντά Έμπειρες Συμβούλους από το χώρο της Διαχείρισης Κρίσεων, Επιδοτήσεων, Ανάπτυξης, Marketing, Επικοινωνίας, Τεχνολογίας, δίπλα τόσο σε Γυναίκες Start-ups, όσο και σε Γυναίκες Επιχειρηματίες με λειτουργία μικρότερη των τριών χρόνων. Οι επωφελούμενες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε μία δίωρη συνεδρία με τις επαγγελματίες της επιλογής τους, και να βρούνε τρόπους και λύσεις ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Επίσης ανάλογη ωφέλεια θα έχουν και παλαιότερες Επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν πνοή στην Επιχείρηση τους με την προϋπόθεση να είναι Μέλη του Συνδέσμου. Στα Μέλη μας θα προσφέρονται 2 δίωρες συνεδρίες Συμβουλευτικής.

Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου», φέρνει κοντά Έμπειρες Γυναίκες από οποιοδήποτε χώρο, που με το ρόλο του Μέντορα επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά Γυναίκες που θα εισέλθουν ή έχουν μόλις εισέλθει στο στίβο της Επιχειρηματικότητας. Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου»span> είναι μία δράση ουσιαστικής και ανθρώπινης υποστήριξης μεταξύ Γυναικών που ήδη έχουν Επιχειρήσει με όλες τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει και αυτές που θέλουν να δράσουν τώρα μέσα από την Επιχειρηματικότητα.

Έτσι λοιπόν από το Σάββατο 8 Μαρτίου ξεκινάμε να δεχόμαστε αιτήσεις και συμμετοχές.

Οι Δράσεις μας είναι Εθελοντικές, και δεν χρηματοδοτούνται από κανένα άλλο εκτός από το Σύνδεσμο.

Εκκίνηση Δράσεων 8 Μαρτίου 2014

Αιτήσεις Συμμετοχής ως 30 Μαρτίου 2014

Λόγω μεγάλης ζήτησης, η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι τις 30 Απριλίου 2014

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο: 2310 224440 ή στείλτε e-mail: info@sege.gr .

 

Κατεβάστε τις αιτήσεις σε μορφή doc (MS Word):
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ → αρχείο DOC (Microsoft Office Word)
ΕΝΤΥΠΟ MENTORING → αρχείο DOC (Microsoft Office Word)
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ → αρχείο DOC (Microsoft Office Word)