Πρόσκληση συμμετοχής μελών σε συνεδρία στο Zagreb Της Κροατίας 30 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

diavata-01
Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) διοργανώνει, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Balkan Women Coalition for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic Science» οδική αποστολή στο Zagreb με ανοικτή συμμετοχή όλων των μελών του. Η επιχειρηματική αυτή αποστολή είναι πολλαπλή και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Στις 2-3 Οκτωβρίου 2013 την 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GRUNDTVIG “Balkan Women Coalition for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic Science – B-WCo”, στο οποίο ο ΣΕΓΕ είναι ο επικεφαλής εταίρος. Στα πλαίσια αυτής της Εκπαιδευτικής Συνάντησης θα λάβει χώρα εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Η κατάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και οι ανάγκες για εκπαίδευση των ενηλίκων».
  • Συμμετοχή στο 3ο Διεθνές Πολυσυνέδριο Επιχειρηματικής Μάθησης, που το διοργανώνει το Κροατικό Πανεπιστήμιο Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Διοίκησης Nikola Subic Zrinski, εταίρος μας στο BW-Co στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2013.
  • Επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β, που διοργανώνονται στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Πολυσυνεδρίου Επιχειρηματικής Μάθησης.

Ο ΣΕΓΕ συγχρηματοδοτεί την αποστολή με αποτέλεσμα το κόστος της συμμετοχής των μελών μας να ανέρχεται στα 280 ευρώ και συμπεριλαμβάνει συμμετοχή στις δράσεις του BWCo και του πολυσυνεδρίου, οδική μεταφορά, διαμονή σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο από και προς τους χώρους των συνεδρίων-συναντήσεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση κοινωνικής ευθύνης. Η αποστολή θα ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη το πρωί της 30ης Σεπτεμβρίου 2013 και θα φτάσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Βελιγράδι, όπου θα υπάρχει ελεύθερο τουριστικό απόγευμα. Την επόμενη ημέρα 1η Οκτωβρίου θα μεταβεί στο Zagreb όπου και θα συμμετέχει στα συνέδρια και στις B2B συναντήσεις. Η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη θα γίνει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 30 ατόμων.

Όσα Μέλη του ΣΕΓΕ επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (αρχείο Microsoft Office Word). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 – 224440.