Επίσκεψη του ΣΕΓΕ στο σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

diavata-01
Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη με επιτυχία η επίσκεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος στο Σωφρονιστικό κατάστημα των Διαβατών Θεσσαλονίκης. Τα μέλη που βρέθηκαν εκεί προσέφεραν στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών ατομικά πακέτα υγειονομικού υλικού, που περιείχαν σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και είδη γυναικείας υγιεινής.

Στην δράση αυτή του Συνδέσμου μας συνέβαλλαν πέρα από τα μέλη του ΣΕΓΕ μεμονωμένα και η εταιρεία APIVITA με την προσφορά 3 διαφορετικών ειδών σαπουνιών, ο κύριος Άγγελος Καββαδίας υπεύθυνος Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας ΤΡΟΦΟΠΟΛΙΣ με την προσφορά σαμπουάν και ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας Τρικάλων με την προσφορά οδοντόβουρτσων και ειδών γυναικείας προσωπικής υγιεινής. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για άλλη μία φορά που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας.

trofopolis   apivita

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος θα συνεχίσει τις δράσεις του παραμένοντας συνεχώς στο πλευρό όλων των γυναικών, ελπίζοντας πάντα στην στήριξη όλων σας.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες από την δράση μας, στο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών.

 

diavata-02   diavata-03   diavata-04
 
diavata-05   diavata-06   diavata-07