Δημοσιεύσεις άρθρων στο διεθνούς φήμης διαδικτυακό επιχειρηματικό περιοδικό ‘‘The Next Woman’’

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

tnw-bm-logo
Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος δηλώνει συνεχώς δυναμικά την παρουσία του μέσα από τις ποικίλες δράσεις του. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, είχαμε την τιμή το διεθνούς φήμης διαδικτυακό επιχειρηματικό περιοδικό ‘‘The Next Woman’’ να φιλοξενήσει δύο άρθρα της Γενικής Γραμματέως του Συνδέσμου μας, της κυρίας Τσαλταμπάση Λίνας.

Στο πρώτο άρθρο η κυρία Τσαλταμπάση αναφέρθηκε στις γυναίκες επιχειρηματίες-Πρέσβειρες της Ευρώπης, ανέλυσε τον ρόλο τους και παρέθεσε κάποια λαμπρά παραδείγματα γυναικών από όλη την Ευρώπη, ανάμεσα τους και το παράδειγμα της Ελληνίδας Πρέσβειρας κυρίας Ιωαννίδου Δέσποινας η οποία είναι πρόεδρος του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.thenextwomen.com/2013/08/23/role-european-female-entrepreneurship-ambassador.

Φυσικά από τέτοιου είδους δημοσιεύσεις της κυρίας Τσαλταμπάση, δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα που είναι και ο κοινός άξονας όλων των γυναικών που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος. Στο δεύτερο άρθρο λοιπόν της κυρίας Τσαλταμπάση περιγράφονται τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας Επιχειρηματία, του οικονομικού υπόβαθρου ανάπτυξης των επιχειρήσεων και ιστορίες Ελληνίδων Επιχειρηματιών που κατάφεραν να αναπτύξουν πολύ αξιόλογες επιχειρήσεις. Το άρθρο αναφέρεται στην κυρία Κουτσιανά Ιδρυτή και Πρόεδρο της εταιρείας Apivita, την κυρία Αίνη Μιχαηλίδου Αντιπρόεδρου του Ομίλου Καπνικής Μιχαηλίδη και πολυσχιδέστατη Επιχειρηματία, καθώς και την κυρία Άρτεμη Κοσμίδου-Κωνσταντινίδου Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας Inart. Aπολαύστε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.thenextwomen.com/2013/08/28/female-entrepreneurship-greece-challenges-highlights-heroes.