Πρόσκληση Συμμετοχής Μελών σε Επιχειρηματική Αποστολή Β2Β & στην 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος B–WCo στην Κωνσταντινούπολη 20 – 22 Μαρτίου 2013

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

sege istanbul logo 180x120

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος προσκαλεί τα Μέλη του να συμμετάσχουν σε Πολλαπλή Επιχειρηματική Αποστολή, που περιλαμβάνει τα εξής:

 • Επιχειρηματικές Συναντήσεις Β2Β, με πρωτοβουλία του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδας, που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο μας, το Επιμελητήριο και το Σύνδεσμο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων TUSKON. Οι Επιχειρηματικές Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες 20 και 21 Μαρτίου 2013, και
 • Στην 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GRUNDTVIG “Balkan Women Coalition for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic Science – B-WCo”  στην Κωνσταντινούπολη στις 20 – 22 Μαρτίου 2013, στο οποίο ο ΣΕΓΕ είναι ο επικεφαλής εταίρος.

Στα πλαίσια της 3ης Εκπαιδευτικής Συνάντησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GRUNDTVIG B-WCo θα λάβει χώρα:

 • Ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού: Πρωτοβάθμιες Πτυχές της Αποτελεσματικής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού».  Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Μαρτίου 2013.

και

 • Ένα εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα «Επιχειρήσεις για τους Μετανάστες και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες». Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες 21-22 Μαρτίου 2013.

Τα ενδιαφερόμενα Μέλη του ΣΕΓΕ δύναται να συμμετάσχουν:

 1. Μόνο στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις B2B με κόστος συμμετοχής 120,00€ (Επιδοτούμενη Συμμετοχή από το Σύνδεσμο),
 2. Στο Σεμινάριο και στο Εργαστήριο (ή σε ένα από τα δύο Εκπαιδευτικά προγράμματα) με κόστος συμμετοχής 100,00€ (Επιδοτούμενη Συμμετοχή από το Σύνδεσμο),
 3. Στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις Β2Β και στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με κόστος συμμετοχής 120,00€ (Επιδοτούμενη Συμμετοχή από το Σύνδεσμο),
 4. Ως Συνοδό Μέλος, είτε Συμμέτοχη μη Μέλους, είτε Συμμετοχή για Τουριστικούς Σκοπούς χωρίς παρουσία στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις B2B και στο Σεμινάριο και στο Εργαστήριο με κόστος συμμετοχής 250,00€.

Το κόστος περιλαμβάνει:

 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
 • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ 4* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΣΛΙ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ
 • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
 • ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 20/03 & 21/03, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η εκκίνηση της Αποστολής γίνεται από τη Θεσσαλονίκη. Το κόστος συμμετοχής δεν διαφοροποιείται για συμμετέχουσες που θα μεταβούν αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη από οποιαδήποτε πόλη. Σε περίπτωση που το επιθυμούν το Συνεργαζόμενο Ταξιδιωτικό Πρακτορείο μπορεί να αναλάβει το πακέτο αυτό. Η επιδότηση θα προσφερθεί μόνο επί τη ουσιαστική συμμετοχή των Επιχειρηματιών στις Δράσεις. Μέλη τα οποία δεν θα συμμετέχουν στις Δράσεις θα θεωρούνται Συνοδά Μέλη.

Όσα Μέλη του ΣΕΓΕ επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την Adobe-PDF-Document-iconΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που υπάρχει επισυναπτόμενη και να την επιστρέψουν υπογεγραμμένη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο info@sege.gr, μέσω ΦΑΞ στο 2310224475 ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση του ΣΕΓΕ Σαλαμίνος 10, ΤΚ 54625, Θεσσαλονίκη ως τις 10 Μαρτίου 2013, συνοδευόμενη από το Αποδεικτικό καταβολής του Κόστους Συμμετοχής.

Πληροφορίες στα Γραφεία του Σ.Ε.Γ.Ε. και στο τηλέφωνο 2310224440.