Τελετή Βράβευσης #Her_Research 2023

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις, Νέα

 

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος σας προσκαλεί στη λαμπερή Τελετή Βράβευσης του διαγωνισμού «Her_Research 2023»!

Η τελετή απονομής των βραβείων του “Her_Research 2023”, η οποία θα αναδείξει τις 8 νικήτριες ερευνητικές ομάδες του Bootcamp, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00 (ώρα προσέλευσης 16:45) στο stage 3, Περίπτερο 14, στο Εκθεσιακό Χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, 54636, στα πλαίσια της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει networking cocktail.

Η δράση #Her_Research, αποτελεί μια καινοτόμο και ανταποδοτική πρωτοβουλία του Συνδέσμου, τόσο προς τα μέλη του Συνδέσμου που απασχολούνται στον τομέα της έρευνας, όσο και προς γυναίκες ερευνήτριες που δεν έχουν ακόμη εισέλθει στον χώρο του Επιχειρείν και η δραστηριότητά τους δεν είναι ήδη υποστηριζόμενη από άλλες επίσημες δράσεις.

Στόχος της δράσης #Her_Research είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, η πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών, καθώς και η διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

* Για να παραλάβετε την δωρεάν κάρτα εισόδου σας για την τελετή βράβευσης #Her_Research στην Beyond Expo,

είναι απαραίτητη η προεγγραφή στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.office.com/e/g09JcHsEMD

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Χορηγοί Εκδήλωσης: Betsson Foundation, ΔΕΘ – HELEXPO, Beyond, BeBest & Industry Disruptors-Game Changers