Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) > News > Δελτία Τύπου > Γενική Συνέλευση και Διεξαγωγή Εκλογών ΣΕΓΕ

Γενική Συνέλευση και Διεξαγωγή Εκλογών ΣΕΓΕ

Posted by: sege_admin
Category: Δελτία Τύπου

Βάσει του Καταστατικού μας, σας ανακοινώνουμε ότι ορίζεται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Γ.Ε. με αποκλειστικά θέματα:

· Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου

· Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

· Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

· Εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

· Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (ΟΕΠΕΚΑΜΘ)

Η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 03/06/2024 και ώρα 14:30. Η 2η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10/06/2024 και ώρα 14:30. Η 3η επαναληπτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και οι ΕΚΛΟΓΕΣ του Σ.Ε.Γ.Ε. θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:30, στη Θεσσαλονίκη, στο Female Entrepreneurial Hub, Γεωργίου Ανδρέου 56 (περιοχή Μύλος).

Στη διαδικασία ψηφοφορίας μπορούν να λάβουν μέρος τα οικονομικώς ενεργά μέλη* του Συνδέσμου από όλη την Ελλάδα με δια ζώσης συμμετοχή ή με διαδικτυακή ψήφο (μόνο για τις κυρίες που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης).

Όσα μέλη μας τηρούν τις προϋποθέσεις* και επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την αίτηση δήλωσης υποψηφιότητας στο ακόλουθο link https://forms.office.com/e/eG2tQY11ag το αργότερο μέχρι την Κυριακή 09 Ιουνίου 2024.

Απαραίτητη είναι η γραπτή επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης από Μέλος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων αποτελείται από τις κυρίες Νάσια Ιωαννίδου, Κατερίνα Γκάνη και τον κύριο Γιάννη Κοτζακιουλάφης.

Για όποιες διευκρινήσεις μπορείτε να στέλνετε email στο info@sege.gr ή να καλείτε στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2310 22 44 40 (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00).

* Προϋποθέσεις Δήλωσης Υποψηφιότητας και συμμετοχής στην ψηφοφορία

Τα μέλη που έχουν εγγραφεί στα μητρώα του Συνδέσμου τουλάχιστον 2 μήνες πριν από τις αρχαιρεσίες και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, σε κάθε περίπτωση, και του εκλέγεσθαι, εφόσον έχουν ενεργή επιχείρηση άνω του 1 έτους.