Το 1o Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ενεργειακής Κοινότητας του Σ.Ε.Γ.Ε.

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις
Το 1o Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ενεργειακής Κοινότητας του Σ.Ε.Γ.Ε.
 
Προχωρώντας με γοργά βήματα προς την ίδρυση της 1ης Ενεργειακής Κοινότητας γυναικείων επιχειρήσεων από τον Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., διοργανώνουμε το 💻1ο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Zoom, ώστε να λύσουμε όλες τις απορίες για την συμμετοχή στην Ενεργειακή Κοινότητα.
 
Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την 📆 ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ ⏰18:00-19:30 ως ευγενική χορηγία της Electra Energy Cooperative, επίσημο μέλος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενεργειακών Συνεταιρισμών (RESCOOP), η οποία θα παρέχει και την τεχνική υποστήριξη του Έργου.
Τα στοιχεία σύνδεσης για την παρακολούθηση του Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, θα αποσταλούν στις ενδιαφερόμενες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους μέσω της σχετικής Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, την Παρασκευή 26 Μαρτίου.
 
✅ Θέματα Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου
Στο 1ο μέρος του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση σχετικά με
τις Ενεργειακές Κοινότητες
τα Οφέλη της πιθανής Επένδυσης
το σχετικό Νομοθετικό Πλαίσιο
 
Στο 2ο μέρος του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, όπου οι συμμετέχουσες θα μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να λάβουν απαντήσεις σε όλες τις απορίες τους.
 
✅Απαραίτητες Προϋποθέσεις συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
 
– Η ενδιαφερόμενη να είναι υφιστάμενο ή νέο μέλος του Σ.Ε.Γ.Ε.
– Η ενδιαφερόμενη να έχει συμπληρώσει την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ενεργειακή Κοινότητα
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία, μπορούν να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  ή να επικοινωνήσουν απευθείας με το Σύνδεσμο μέσω τηλεφώνου στο 📞 2310224440 και μέσω email στο 📧 info@sege.gr έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου ώστε να τους αποσταλούν εγκαίρως τα στοιχεία σύνδεσης.