Σ.Ε.Γ.Ε. – ForME 1821: Νέα δράση με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου

 

Θεσσαλονίκη 23-03-2021

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. συμμετέχοντας έμπρακτα στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 προωθεί μία άκρως ανταποδοτική Δράση με θέμα:

«ΣΕΓΕ – ForME 1821»

Η δράση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δημιουργία του πρώτου αντιπροσωπευτικού καταστήματος του Δικτύου ForMe, τον Δεκέμβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη, για την προώθηση προϊόντων χειροτεχνών γυναικών.

Το ForMEως σημείο πώλησης ιδιαίτερων χειροποίητων προϊόντων που συνδέονται με το ρούχο, το παπούτσι, το κόσμημα, το αξεσουάρ, αλλά και μικροαντικείμενα προσωπικής περιποίησης και διακοσμητικά, συνιστά τον προπομπό ενός ευρύτερου δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να δώσει επιχειρηματικό βήμα στις γυναίκες δημιουργούς που χρειάζονται μια πρώτη βοήθεια προκειμένου να ανοίξουν επαγγελματικά τα φτερά τους.

Όπως τονίζει η κα Χαρά Παπαδοπούλου, Γενική Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Ε. και Υπεύθυνη της Δράση «Ο Σ.Ε.Γ.Ε. αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν και παράλληλα την αντίληψή του για τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ένας επιχειρηματικός φορέας πανελλήνιας εμβέλειας, συμμετέχει ενεργά στις εορταστικές δράσεις που ήδη έχουν αρχίσει να εκτυλίσσονται για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 αντιμετωπίζοντας τοForME ως την αιχμή του δόρατος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την ανάδειξη της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα».

Έχοντας ως ορόσημο την επίσημη ημέρα εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, προσθέτει η κα Παπαδοπούλου «ο Σ.Ε.Γ.Ε. αναδεικνύει το φυσικό κατάστημα “ForMe επί της οδού Βαλαωρίτου 14 στη Θεσσαλονίκη, σε σημείο πώλησης προϊόντων γυναικών χειροτεχνών και βιοτεχνών που δημιουργούν με έμπνευση από τον μεγάλο αγώνα του Ελληνικού Έθνους για την απελευθέρωση του, την σύσταση του σε ένα σύγχρονο κράτος και την συνέχιση της αδιάλειπτης ιστορικής προσφοράς του στην ανθρωπότητα».

Οι γυναίκες δημιουργοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την εμβληματική δράση του Σ.Ε.Γ.Ε. με προϊόντα τους που θα εκτεθούν και θα πουληθούν μέσω του καταστήματος “ForME, καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, το αργότερο έως τις 10 Απριλίου, ακολουθώντας το σχετικό link στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΕ: www.sege.gr

 

Τα είδη που πρόκειται να εκτεθούν και να διατεθούν προς πώληση μέσω του “ForME” αφορούν αποκλειστικά και μόνον τον ευρύτερο χώρο της μόδας (ένδυση, υπόδηση, κόσμημα, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα διακόσμησης, προϊόντα προσωπικής περιποίησης). Το κατάστημα “ForME” για όλη την περίοδο από την Άνοιξη έως και τον Χειμώνα του 2021 με κυλιόμενες βιτρίνες θα προωθεί τα αντικείμενα που θα έχει στη διάθεση του.