Πρόσκληση στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Σύδνεϋ 2024 

Posted by: sege_admin
Category: Δελτία Τύπου

Ενημέρωση για το Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Αθήνα 2025

📢Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο ΣΕΓΕ, ως μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Γυναικών Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων, Les Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales – FCEM, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή για το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου, που φέτος θα διεξαχθεί στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, 23-25 Οκτωβρίου 2024.


Το παγκόσμιο δίκτυο γυναικών ιδιοκτητών επιχειρήσεων, Les Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales – FCEM, είναι ένας πρωτοπόρος οργανισμός γυναικείων επιχειρηματικών οργανώσεων, με δίκτυο 5 εκατομμυρίων γυναικών επιχειρηματιών από 120 διαφορετικές χώρες σε πέντε ηπείρους, που εδρεύει στο Παρίσι.


📌Πληροφορίες για το φετινό συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο και στον παρακάτω υπερσύνδεσμο: https://www.2024fcemsydney.com.


➡️ Στόχος μας φέτος είναι να συμμετέχουμε στο συνέδριο με μία μεγάλη αποστολή, εν όψει και του παγκοσμίου συνεδρίου 2025, που θα διοργανώσει ο ΣΕΓΕ στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2025.


📌Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη φετινή αποστολή, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και να προχωρήσετε στην εγγραφή σας μέσω του παρακάτω υπερσυνδέσμου: https://www.humanitix.com.


Έχετε υπόψη πως η επιλογή για εγγραφή early bird είναι διαθέσιμη μέχρι τις 30/06/2024, με δυνατότητα παράτασης, την οποία θα αιτηθεί ο Σύνδεσμος.


➡️ Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως συντόμως θα δημοσιεύσουμε ανοικτή πρόσκληση για την επιλογή της οργανωτικής επιτροπής και των συνεργατών μας για τη διοργάνωση του παγκοσμίου συνεδρίου 2025, στην Ελλάδα.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.