ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ B2B MEETINGS ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις, Δράσεις, Νέα

 

  • Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος- Σ.Ε.Γ.Ε., σε συνεργασία με τον φορέα “The Women´s Union of Russia”, θα πραγματοποιήσουν στις αρχές του νέου έτους, 2022, Virtual Β2Β meetings μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας. 

 

  • Στόχος των συναντήσεων είναι η ενημέρωση των Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Ρωσίας και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ των γυναικών επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την Ρωσία.

 

  • Οι Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά και οι επιχειρηματικοί κλάδοι στους οποίους θα αναπτυχθούν συνεργασίες είναι: τουρισμός, ενδύματα, τρόφιμα, αγροτουρισμός, υπηρεσίες, εκμετάλλευση ακινήτων κ.ά..

 

  • Όσες κυρίες ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε και να πραγματοποιήσετε επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00.

 

Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ!!!

Θέσεις συμμετοχής περιορισμένες.

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Για περαιτέρω διευκρινιστικές πληροφορίες αναφορικά με τη δήλωση συμμετοχής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω email στο members@sege.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310 224440.