Πιλοτικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΡΜΕΙΟΝ+

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Νέα

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΕΓΕ ΚΑΘΕΤΟΣτο πλαίσιο των προσπαθειών του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τη νέα πιλοτική δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης των μελών μας μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ+» που ανέπτυξε το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ.

Το αντικείμενο πάνω στο οποίο θα εκπαιδευτούν τα ενδιαφερόμενα μέλη του Σ.Ε.Γ.Ε. είναι: «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση» και αφορά ζητήματα που βρίσκονται στον επίκαιρο πυρήνα του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά (on line) στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+.

Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στον πιλότο της πλατφόρμας και να δοκιμάσετε το εκπαιδευτικό υλικό, μπορείτε να στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) στο info@sege.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310224440 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στο info@sege.gr.