Νέα Δράση: Σ.Ε.Γ.Ε. – ForME 1821

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις

 

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. δημιούργησε τον Δεκέμβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη το πρώτο αντιπροσωπευτικό κατάστημα του Δικτύου ForMe, για την προώθηση προϊόντων χειροτεχνών γυναικών.

Το ForMEως σημείο πώλησης ιδιαίτερων χειροποίητων προϊόντων που συνδέονται με το ρούχο, το παπούτσι, το κόσμημα, το αξεσουάρ, αλλά και μικροαντικείμενα προσωπικής περιποίησης και διακοσμητικά, συνιστά το άνοιγμα ενός ευρύτερου δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να δώσει επιχειρηματικό βήμα στις γυναίκες δημιουργούς που χρειάζονται μια πρώτη βοήθεια προκειμένου να ανοίξουν επαγγελματικά τα φτερά τους.

Ο Σ.Ε.Γ.Ε. αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν και παράλληλα την αντίληψή του για τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ένας επιχειρηματικός φορέας πανελλήνιας εμβέλειας, συμμετέχει ενεργά στο εορταστικό πρόγραμμα της Ελλάδας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, αντιμετωπίζοντας τοForME ως την αιχμή του δόρατος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την ανάδειξη της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα.

Έχοντας ως ορόσημο την επίσημη ημέρα εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 ο Σ.Ε.Γ.Ε. πρόκειται να ανακοινώσει την ανάδειξη του φυσικού καταστήματος “ForMe επί της οδού Βαλαωρίτου 14 στη Θεσσαλονίκη, σε σημείο πώλησης προϊόντων γυναικών χειροτεχνών και βιοτεχνών που δημιουργούν με έμπνευση από τον μεγάλο αγώνα του Ελληνικού Έθνους για την απελευθέρωση του, την σύσταση του σε ένα σύγχρονο κράτος και την συνέχιση της αδιάλειπτης ιστορικής προσφοράς του στην ανθρωπότητα.

Στο πλαίσιο αυτό ζητούμε από τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την εμβληματική δράση του Σ.Ε.Γ.Ε. με κάποιες δημιουργίες τους, οι οποίες θα εκτεθούν και θα πουληθούν μέσω του “ForME, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην επισυναπτόμενη φόρμα το αργότερο έως το Σάββατο 10 Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την κα. Ζαχαρώ Παπαδοπούλου, Γενική Γραμματέα του Σ.Ε.Γ.Ε., και την κα. Φανή ΜεΪμαρίδου, Υπεύθυνη του καταστήματος “ForME Θεσσαλονίκης. Ενώ η Γραμματεία του Σ.Ε.Γ.Ε. είναι πάντα στην διάθεση σας για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας σας.

Για την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ πατήστε ΕΔΩ:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/forme1821