ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ WE TOUR 1

Posted by: sege_admin
Category: News

Σεπτέμβριος 2021

Νο 1/2021

  

Ενημερωτικό Δελτίο του Έργου

“Black Sea Women Entrepreneurship Connection – Ενδυνάμωση των γυναικών μέσω του τουρισμού” (WETOUR – BSB1030)

 

Το έργο

Με μεγάλη χαρά ανακοινώσαμε τον Ιούλιο του 2021 ότι το έργο μας με τίτλο “Black Sea Women Entrepreneurship Connection – Ενδυνάμωση των γυναικών μέσω του τουρισμού (WETOUR – BSB1030) εγκρίθηκε για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του κοινού επιχειρησιακού προγράμματος “BLACK SEA BASIN 2014 – 2020”.

Το έργο WETOUR αποσκοπεί στη δημιουργία ενός διασυνοριακού επιχειρηματικού δικτύου στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ενισχύοντας, υποστηρίζοντας και αναπτύσσοντας τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσω του τουρισμού και παρέχοντας στις γυναίκες νέες οικονομικές και κοινωνικές ευκαιρίες.

Το έργο περιλαμβάνει 5 εταίρους από 5 διαφορετικές χώρες – 4 ενώσεις γυναικών επιχειρηματιών από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία και την Τουρκία και 1 τουριστική ένωση από την Αρμενία. Κάθε εταίρος έχει διαφορετικό ρόλο στον επιχειρηματικό τομέα και διαφορετικές αρμοδιότητες στην υλοποίηση του έργου. Οι εταίροι του έργου θα ενώσουν τις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικού πλαισίου για την ανάπτυξη του τουρισμού και την προώθηση της μακροπεριφέρειας της Μαύρης Θάλασσας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και τις τοπικές μας δραστηριότητες!

 

Η οπτική ταυτότητα του έργου

“Ίσως δεν χρειαζόμαστε λογότυπο, έχουμε το πρόγραμμα” ψιθύρισε μια μικρή φωνή στο μυαλό μας. Αλλά οι εταίροι του WETOUR αποφάσισαν να μην ακούσουν. Η ύπαρξη λογότυπου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας του προγράμματός μας, μαζί με την ύπαρξη παραδοτέων υψηλής ποιότητας και θετικών αποτελεσμάτων.

Σχεδιάσαμε ένα λογότυπο που είναι σχετικό με το έργο, τραβάει την προσοχή, κάνει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση, είναι αξιομνημόνευτο, μας διαχωρίζει από άλλα έργα, καλλιεργεί την αφοσίωση του WETOUR και είναι αναμενόμενο από την ομάδα-στόχο μας.

Ορίστε λοιπόν! Ελπίζουμε να σας αρέσει!

 

Η πρώτη φυσική συνάντηση του έργου

Η διήμερη εναρκτήρια συνάντηση του έργου WETOUR (BSB1030), πρόκειται να διοργανωθεί με φυσική παρουσία στις 22 – 23 Νοεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη – Ελλάδα, από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ.

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της 4ης Εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (FEW). Η FEW αποτελεί επίσημη εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια από τον ΣΕΓΕ και σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στον οδικό χάρτη προς τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη γυναικεία οικονομική ενδυνάμωση στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.

Οι εταίροι θα συζητήσουν τις τρέχουσες δραστηριότητες του έργου και θα θέσουν τις βάσεις για το μελλοντικό εκπαιδευτικό υλικό και τα μαθήματα που πρόκειται να οργανωθούν σε κάθε χώρα εταίρο.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πανδημία, η είσοδος στη συνάντηση θα επιτρέπεται μόνο μετά την προσκόμιση του εμβολιασμού ή του GreenPass*.

 

*Το GreenPass είναι είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης από το SARSCov-2 είτε το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID της ΕΕ.

 

Κοινό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Μαύρης Θάλασσας 2014-2020

ΣΕΓΕ –  Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Σεπτέμβριος 2021

Το Κοινό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Μαύρης Θάλασσας 2014-2020 συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Γειτονίας και από τις συμμετέχουσες χώρες: Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Δημοκρατία της Μολδαβίας, Ρουμανία, Τουρκία και Ουκρανία.

Η παρούσα έκδοση δημιουργήθηκε με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περιεχόμενό της αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του έργου WETOUR και δεν αντανακλά απαραίτητα τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.