ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ WE TOUR 2

Posted by: sege_admin
Category: Νέα

Δεκέμβριος 2021

Νο 2/2021

  

Ενημερωτικό Δελτίο του Έργου

“Black Sea Women Entrepreneurship Connection – Ενδυνάμωση των Γυναικών μέσω του Τουρισμού” (WETOUR – BSB1030)

 

Συνάντηση εταίρων στη Θεσσαλονίκη

 Οι εταίροι του έργου WETOUR ήταν εξαιρετικά χαρούμενοι που μπόρεσαν να συναντηθούν από κοντά στη Θεσσαλονίκη! Από τις 22 έως τις 23 Νοεμβρίου, ο ΣΕΓΕ – Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, επικεφαλής εταίρος του έργου, φιλοξένησε τους προσκεκλημένους εταίρους για 2 ημέρες γεμάτες δικτύωση και συζήτηση.

Η συνάντηση διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια της 4ης Εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (FEW). Η FEW αποτελεί επίσημη εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια από τον ΣΕΓΕ και σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στον οδικό χάρτη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη γυναικεία οικονομική ενδυνάμωση στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.

Οι εταίροι έθεσαν το έργο σε τροχιά, συζήτησαν για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές δραστηριότητες και έθεσαν τη βάση για το εκπαιδευτικό υλικό και τα μαθήματα κατάρτισης που θα οργανωθούν τοπικά σε κάθε χώρα εταίρο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του WETOUR.

Επιπλέον, οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με 5 επιτυχημένες Ελληνίδες επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού. Συζήτησαν για την τρέχουσα κατάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και αντάλλαξαν εμπειρίες και επιλογές σχετικά με τις δραστηριότητες και το υλικό του έργου.

Δυστυχώς, ο Γεωργιανός εταίρος μας, λόγω των περιορισμών του COVID-19, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει φυσικά στην υπόλοιπη κοινοπραξία, αλλά η τεχνολογία ήρθε να τον σώσει και κατάφερε να είναι παρών και τις δύο ημέρες εικονικά.

Η επόμενη φυσική μας συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2022 στην Τουρκία! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ολόκληρο το ενημερωτικό μας ΕΔΩ