Δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών Ενηλίκων 2022

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις, Δράσεις, Νέα

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος- Σ.Ε.Γ.Ε. προχωράει στη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών Ενηλίκων και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος και να ενταχθείτε στην ομάδα του, ώστε να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε εκπαιδευτικά προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες των διδασκομένων- ενδιαφερόμενων του Σ.Ε.Γ.Ε..

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας θα υλοποιούνται δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης και ειδικότερα δράσεις γενικής εκπαίδευσης ενηλίκωνόπως παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε διάφορες δράσεις του Συνδέσμου, σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, προγράμματα ΛΑΕΚ και ενημερωτικές δράσεις. Η πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου η εκπαιδεύτρια να μετάσχει σε χρηματοδοτούμενο από δημόσιους πόρους πρόγραμμα της μη τυπικής εκπαίδευσης.

Αν είσαι και εσύ Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ ή έχεις συμμετάσχει στην τελευταία εξεταστική περίοδο Οκτωβρίου και αναμένεις τα αποτελέσματα σου μπορείς να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας!!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

Για περαιτέρω διευκρινιστικές πληροφορίες αναφορικά με τη δήλωση συμμετοχής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω email στο members@sege.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310 224440.