ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις, Δράσεις

 

Αγαπητά μέλη,

 

Βάσει του Καταστατικού μας, σας ανακοινώνουμε ότι ορίζεται Γενική Συνέλευση με αποκλειστικά θέματα:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη Ομοσπονδία (ΟΕΠΕΚΑΜΘ)

1η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27/09/2021 και ώρα 14:00. 2η επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 28/09/2021 και ώρα 14:00. 3η επαναληπτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ στις 29/09/2021 και ώρα 15:00 στη Θεσσαλονίκη.

Στη διαδικασία ψηφοφορίας μπορούν να λάβουν μέρος τα ενεργά και οικονομικά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου από όλη την Ελλάδα με δια ζώσης συμμετοχή ή με εξ αποστάσεως (μόνο για τις κυρίες που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης). Αναλυτικές πληροφορίες θα σας αποσταλούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όσα μέλη μας τηρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται όπως καταθέσουν την αίτηση τους εγγράφως στο email του Συνδέσμου members@sege.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021. Απαραίτητη είναι η γραπτή επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης από Μέλος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων αποτελείται από τις κυρίες Αθανασία Ιωαννίδου, Αικατερίνη Μουρατίδου και Αικατερίνη Γκάνη.

Για όποιες διευκρινήσεις μπορείτε να στέλνετε email στο members@sege.gr ή να καλείτε στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2310-224440.

 

Παρακάτω θα βρείτε την Αίτηση Υποψηφιότητας! 

Αίτηση_Υποψηφιότητας