Ημερίδα «Εργασία και Απασχόληση: Ευκαιρίες και Ενδυνάμωση»

101 101 people viewed this event.

Ο Δήμος Σερρών, μέσω του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, το Ινστιτούτο Εργασίας  Γ.Σ.Ε.Ε., τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) και την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Κ.Π.Α.2) Σερρώνδιοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Εργασία και Απασχόληση: Ευκαιρίες και Ενδυνάμωση».

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 (ώρα προσέλευσης 17.45), στην αίθουσα «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών και θα περιλαμβάνει ομιλίες από τον Κοινωνιολόγο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Σερρών Χρήστο Μπαλτζίδη, την Κοινωνική Λειτουργό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Σερρών Λιάνα Νικολούδη, τους Εργασιακούς Συμβούλους της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΚΠΑ 2) Σερρών Μαρία ΝτώναΕλένη Κορδόκα και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο του  Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) Αποστολίνα Τσαλταμπάση, την Σύμβουλο Απασχόλησης – Επιστημονική Συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. Θωμαή Δημητριάδου.

Ακόμα, στην ημερίδα θα υπάρχει ενότητα που θα αφορά σε βιώματα γυναικών που κατάφεραν να δημιουργήσουν τα δικά τους εργασιακά εγχειρήματα, παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες που συνάντησαν στην εργασιακή τους διαδρομή με αντίστοιχες ομιλίες από τις κυρίες Ελισάβετ Μιχαηλίδου και Χρυσάνθη Κωστοπούλου.

Παρακολουθώντας την ημερίδα μια γυναίκα που είναι άνεργη θα ενημερωθεί για προγράμματα και ευκαιρίες απασχόλησης, δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης από δημόσιους φορείς και συλλόγους, ενώ θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει εμπειρίες άλλων γυναικών από την εργασιακή τους ζωή. Παράλληλα, μια εργαζόμενη γυναίκα θα έρθει σε επαφή με φορείς που παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης για εργαζόμενους/ες.

Ακόμα, η ημερίδα θα αποτελέσει μια ευκαιρία συνάντησης δικτύωσης για επαγγελματίες με φορείς ενίσχυσης της εργασίας.

Για να εγγραφείτε για αυτό το γεγονός στείλτε τα στοιχεία σας στο info@sege.gr

Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

31 Μαΐου , 2022 | 18:00 to
31 Μαΐου , 2022
 

Τύποι Γεγονότος

Share With Friends