Ημερίδα για Κ.ΑΛ.Ο Σκοπό : “Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: μια νέα προοπτική για την αλλαγή και την καινοτομία!”

761 761 people viewed this event.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ στα πλαίσια της δράσης της Ομάδας Συνεργασίας για την Κοινωνική Οικονομία, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: Ημερίδα για Κ.ΑΛ.Ο Σκοπό : “Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: μια νέα προοπτική για την αλλαγή και την καινοτομία!” η οποία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στην πόλη του Βόλου, στο χώρο του Open Office by IMC (Κ.Καρτάλη 62-68 (2ος όροφος)) και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Η ημερίδα αυτή έχει σχεδιαστεί με στόχο να αναδείξει τη σημασία της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ως πηγή αλλαγής και καινοτομίας στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική καινοτομία με στόχο την τοπική ανάπτυξη καθώς και πρακτικές προσεγγίσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής ευθύνης στον τομέα των επιχειρήσεων. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες εκπροσώπων και επαγγελματιών από τον χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, να συμμετέχουν σε πάνελ συζητήσεων και να δημιουργήσουν δίκτυα επαφών με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματίες, ερευνητές, φοιτητές και όλους όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία κοινωνικής αξίας μέσω της επιχειρηματικότητας.

▶️Ενδιαφέρεστε για χρηματοδοτικά εργαλεία και τρόπους χρηματοδότησης ?

▶️Θέλετε να αναπτύξετε το δίκτυο σας ?

▶️Να λάβατε γνώσεις σχετικά με την ίδρυση και διαχείριση κοινωνικών επιχειρήσεων ?

Δηλώστε συμμετοχή!

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια ημέρα γεμάτη έμπνευση, ανάπτυξη και κοινωνική αλλαγή.

H συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν!

Λίγα λόγια για την Ομάδα Συνεργασίας της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του ΣΕΓΕ:

Το θεμέλιο των δράσεων του Σ.Ε.Γ.Ε. είναι τα μέλη του, ώστε να χτίζονται ισχυρές σχέσεις που να αντέχουν στο χρόνο, με ισχυρά αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό ο Σ.Ε.Γ.Ε. δημιούργησε τις ομάδες συνεργασίας, παροτρύνοντας τα μέλη σε ενεργή συμμετοχή και αλληλεπίδραση ανάλογα με το αντικείμενο και τα ενδιαφέροντα τους. Στόχος των ομάδων συνεργασίας είναι ταμέλη του Σ.Ε.Γ.Ε. να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ιδέες και τις γνώσεις τους και με την υποστήριξη του Συνδέσμου να προτείνουν και να δημιουργούν νέες δράσεις προς υλοποίηση. Η Ομάδα Συνεργασίας Κοινωνικής Οικονομίας έχει ως στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων της κοινωνικής οικονομίας και τη δημιουργία ενός ευνοϊκού κλίματος για τις κοινωνικές επιχειρήσεις. Βασικός σκοπός της ομάδας είναι η διάδοση της γνώσης σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία κοινωνικού αντίκτυπου, καθώς και η υλοποίηση δράσεων για την προώθηση της συμμετοχής των γυναικών στον κλάδο της κοινωνικής οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310224440 ή στο info@sege.gr

Για να εγγραφείτε για αυτό το γεγονός, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση: https://forms.office.com/e/49pfKHsVHt →

 

Date And Time

17 Φεβρουαρίου , 2024 | 10:00 to
17 Φεβρουαρίου , 2024 | 14:00
 

Τύποι Γεγονότος

 

Κατηγορία Γεγονότος

Share With Friends