Εκδήλωση για την Ενέργεια και την Κυκλική Οικονομία, στα πλαίσια της Forward Green Expo.

682 682 people viewed this event.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. σε συνεργασία με την Ενεργειακή Κοινότητα WEnCoop και τον Σύλλογο Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο «Ενεργειακή Κρίση: Τρόποι Αντιμετώπισης», στα πλαίσια της 1ης Διεθνής Έκθεσης για την Κυκλική Οικονομία, Forward Green Expo.

Η εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει 2 πολύ ενδιαφέροντα πάνελ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ.- 17:00 μ.μ στο Open Stage του Περιπτέρου 15, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, 54636.

Στο 1ο πάνελ συζήτησης, οι νέοι θα συνομιλήσουν με μέλη ελληνικών και διεθνών φορέων χάραξης πολιτικής για την ενέργεια και την κυκλική οικονομία. Ειδικότερα, θα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως εκπρόσωποι της W20 από την Ιταλία, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας τους, αλλά και παγκοσμίως, καθώς η Woman 20 (W20) αποτελεί την επίσημη ομάδα εργασίας και τη «γυναικεία φωνή» του G20.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του 2ου πάνελ, θα συζητήσουμε με επαγγελματίες του χώρου, για το τι είναι οι Ενεργειακές Κοινότητες και  θα δούμε πως μπορούμε να μειώσουμε τον λογαριασμό του ρεύματός μας και να αποκτήσουμε επιπλέον εισόδημα.

Μην χάσετε τη ευκαιρία να μάθετε για την «πράσινη» μετάβαση και το μέλλον της ενέργειας!

Χορηγοί: ΔΕΘ-HELEXPO, Forward Green Expo.

Event registration closed.
 

Date And Time

8 Ιουνίου , 2023 | 15:00 to
8 Ιουνίου , 2023 | 17:00
 

Ημερομηνία Τέλους Εγγραφών

7 Ιουνίου , 2023
 

Τοποθεσία

 

Τύποι Γεγονότος

Share With Friends