Ανοιχτό Forum Διαλόγου – Σ.Ε.Γ.Ε. (12/03/2021)

Posted by: admin_artabout
Category: Δελτία Τύπου, Δράσεις

Αγαπητά μέλη,

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., ενόψει του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνουμε την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ώρα 18:30-20:30, ένα ανοιχτό Forum διαλόγου με τα μέλη αλλά και μη, δίνοντας τον λόγο σε εσάς που η φωνή σας έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία για εμάς.

Μέσω του ανοιχτού διαλόγου, θα μπορέσουμε να ακούσουμε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις ώστε να αναπτύξουμε μαζί νέες δράσεις που θα καλύπτουν ανάγκες που πιθανώς δεν καλύπτονται ήδη από τη δράση του Σ.Ε.Γ.Ε.

Στο FORUM μπορείτε να λάβετε μέρος, είτε παρακολουθώντας απλώς τον διάλογο, είτε επιλέγοντας να τοποθετηθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας την ιδέα ή την πρότασή σας για υλοποίηση νέων δράσεων από τον Σύνδεσμο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με αναφορά σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες:

    1. Ενημέρωση για την Ενεργειακή Κοινότητα

    2. Ενημέρωση για B2B συναντήσεις

    3. Ενημέρωση για το δίκτυ Γυναικών Πρεσβειρών Επιχειρηματικότητας 

    4. Νέα Διαδραστικά Εργαστήρια (Workshop) Σ.Ε.Γ.Ε.

    5. Δράσεις ενδυνάμωσης της γυναίκας επιχειρηματία σε διαφορετικούς τομείς του Επιχειρείν.

Σε κάθε θεματική ενότητα, μετά από την αρχική ολιγόλεπτη τοποθέτηση εκπροσώπου του Σ.Ε.Γ.Ε. επί του θέματος, θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος με όλες τις συμμετέχουσες που θα μπορούν να εκφράσουν τα σχόλιά τουςτις ερωτήσεις τους καθώς και να προτείνουν την διοργάνωση νέων δράσεων. 

Επιπλέον, σας προτρέπουμε, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής σας να προτείνετε πρόσθετες θεματικές ενότητες που θα θέλατε να συζητήσουμε μαζί.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο FORUM διαλόγου του Σ.Ε.Γ.Ε. στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/1470aab8-830c-13cd-71b8-5532d5fa2d88

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο (+30) 2310224440 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@sege.gr

 

Η επιτυχία βρίσκεται πάντα στην ομαδική συνεργασία!

Ελάτε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας!