Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Bookmark Icons You TubeBookmark Icons Linked InBookmark Icons Facebook

Δελτίο Τύπου - Συνέδριο Αθηνών

sege-capitalvision-press-release

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στα πλαίσια του Πολυσυνεδρίου Capital+Vision που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hilton των Αθηνών στις 11 & 12 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο συνέδριο με θέμα: "Εξαγωγές: Λύση στην κρίση;".

Συντονίστρια του πάνελ ήταν η κυρία Ιωάννα Σταβάρα, concept&project manager από την εταιρία tensteps10. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ουσιαστική ενημέρωση του κοινού για το πως μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις αγορές του εξωτερικού έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Αρχικά χαιρέτησε το συνέδριο η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ κυρία Τριακοσάρη Δέσποινα. Και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες ομιλητές ανέπτυξαν τα θέματα:

• "Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και εξαγωγικών διαδικασιών", κύριος Παπαστεργιόπουλος Γεώργιος - Διευθυντής της Δ/νσης πληροφόρησης και υποστήριξης επιχειρήσεων (ΟΠΕ).

• "Στρατηγικός σχεδιασμός των εξαγωγών και αξιολόγηση των επιχειρήσεων: Η νομική βάση", κυρία Χρυσικοπούλου Ελένη- Νομική Σύμβουλος.

• "Με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά της Κίνας", κυρία Μάρκου Σταματίνα - Δημοσιογράφος/Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Υπεύθυνη Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΕλληνοΚινέζικου Επιμελητηρίου.

• "Εξάγουμε καινοτόμες υπηρεσίες", κυρία Περηφάνου Κλαίρη - Επιχειρηματίας Ναυπηγικού κλάδου "TECHNOMEP"- Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

• "ExportGate- Ένα παράθυρο στον κόσμο για τις Ελληνικές επιχειρήσεις", κυρία Ρέα Πολυχρονάκη - Deputy Head of Cash & Trade Services and Tean Leader of AsktheExperts.

Το συνέδριο έκλεισε με έναν εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων στο πάνελ και του κοινού. Το κεντρικό συμπέρασμα του συνεδρίου ήταν ότι υπάρχει η ανάγκη κατάλληλης προετοιμασίας των επιχειρήσεων που θέλουν να εξάγουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους σε συνεργασία με “ειδικούς”. Ο τελικός στόχος, που δεν είναι άλλος από την κερδοφορία της επιχείρησης που εξάγει, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατάλληλη προετοιμασία. Τελικώς το τρίπτυχο της επιτυχίας των εξαγωγών είναι ΕΡΕΥΝΑ – ΓΝΩΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο.

Επιλογή Γλώσσας

Click on the flag to change the language.

Εγγραφείτε στη λίστα των Ενημερωτικών Δελτίων μας!